نرم افزار اندرویدی شاهنامه فردوسی
به پاس بزرگداشت بزرگ مرد تاریخ ادب فارسی، فردوسی توسی، نرم افزار اندرویدی شاهنامه فردوسی را به تمامی دوستداران زبان و ادب فارسی تقدیم میداریم.
پی افگندم از نظم کاخی بلند || که از باد و بارانش نیاید گزند
نرم افزار اندرویدی شاهنامه فردوسی، در بردارنده اشعار حکیم ابوالقاسم فردوسی توسی، بزرگترین حماسهسرای تاریخ ایران و یکی از برجستهترین شاعران جهان است.
ویژگیهای نرم افزار اندرویدی شاهنامه فردوسی
- شامل تمامی اشعار شاهنامه به طور کامل
- دارای فهرست اشعار به صورت طبقه بندی شده
- استفاده از قلم فارسی مناسب و خوانا
- امکان جستجو در متن اشعار
- امکان جستجو در فهرست اشعار
- قابلیت اشتراک گذاری شعر با آدرس کامل شعر در شاهنامه
- امکان برگزیدن اشعار و ساخت لیست گزیدهها
- بیتها به صورت منظم از همدیگر جدا سازی شدهاند
- امکان رونوشت بیت انتخاب شده
- امکان جستجوی بیت انتخابی در گوگل
- امکان فراخوانی شعر مورد نظر بر روی سایت گنجور
- امکان تغییر اندازه متن اشعار
- دارای حالت مطالعه و تنظیم مقدار نور
- امکان نظر سنجی و تماس با ما از داخل برنامه
- گرافیک زیبا و جذاب
- بدون تبلیغات و …
عکسهای از نرم افزار شاهانه فردوسی
دریافت نرم افزار اندرویدی شاهنامه فردوسی از کافه بازار:
دانلود با اسکن qr-code:
دریافت نرم افزار اندرویدی شاهنامه فردوسی از مایکت:
فیلم از محیط نرم افزار
معرفی شاهنامه فردوسی
شاهنامه اثر حکیم ابوالقاسم فردوسی توسی، حماسهای منظوم در بحر متقارب مثمن محذوف و دربرگیرندهٔ نزدیک به 60.000 بیت و یکی از بزرگترین و برجستهترین سرودههای حماسهای جهان است که سرایش و ویرایش آن گنجینه، دستآورد دست کم سی سال رنج و تلاش خستگیناپذیر این سخنسرای بزرگ ایرانی است. درونمایهٔ این شاهکار ادبی، اسطورهها، افسانهها و تاریخ ایران از آغاز تا حمله اعراب به ایران در سدهٔ هفتم است که در چهار دودمان پادشاهی پیشدادیان، کیانیان، اشکانیان و ساسانیان گنجانده میشوند و به سه بخش اسطورهای (از روزگار کیومرث تا پادشاهی فریدون)، پهلوانی (از خیزش کاوه آهنگر تا مرگ رستم) و تاریخی (از پادشاهی بهمن و پیدایش اسکندر تا گشایش ایران به دست اعراب) بخشبندی میشود.
هنگامی که زبان دانش و ادبیات در ایران زبان عربی بود، فردوسی با سرودن شاهنامه با ویژگیهای هدفمندی که داشت زبان پارسی را زنده و پایدار کرد. یکی از بنمایههای مهمی که فردوسی برای سرودن شاهنامه از آن استفاده کرد، شاهنامهٔ ابومنصوری بود. شاهنامه نفوذ بسیاری در جهتگیری فرهنگ فارسی و نیز بازتابهای شکوهمندی در ادبیات جهان داشتهاست و شاعران بزرگی مانند گوته و ویکتور هوگو از آن به نیکی یاد کردهاند.
شاهنامه بزرگترین کتاب به زبان پارسی است که در همه جای جهان مورد توجه قرار گرفته و به همهٔ زبانهای زندهٔ جهان بازگردانی شدهاست. نخستین بار در 601 خورشیدی بنداری اصفهانی شاهنامه را به زبان عربی بازگردانی کرد و پس از آن بازگردانیهای دیگری از شاهنامه (از جمله بازگردانی ژول مل به فرانسوی) انجام گرفت.
فردوسی هنگامی شاهنامه را سرود که زبان پارسی دچار آشفتگی بود و او از ماندگار شدن این آشفتگی و افزونی آن جلوگیری کرد. فردوسی در سرودن شاهنامه بیشتر از پارسی سره بهره برده و شمار واژگان عربی در شاهنامه 865 واژه است.
درباره جواد احتشامی
دبیر ادبیات و برنامه نویس هستم. خلاقیت باعث میشه در زندگی احساس تکراری بودن نکنیم.
نوشته های بیشتر از جواد احتشامی
دیدگاهتان را بنویسید